• Jeanette van Beek

  Jeanette van Beek

  Programma Manager

  Jeanette is medeoprichter van Symphony ZorgAcademie. Met haar technische achtergrond begon zij haar eerste baan als Cardio Vasculair Technical Assistant in het St. Antonius Nieuwegein. Op haar 25ste sloot zij zich aan bij de Koninklijke Luchtmacht. Na deze periode ontwikkelde ze haar carrière bij een internationale ICT-onderneming in verschillende Europese landen. Vervolgens werkte zij voor een Financial Dienstverlener in het Verenigd Koninkrijk en Nederland. In 2012 orienteerde zij zich weer op de zorg en begon in 2013 als bestuurder bij De Drie Notenboomen, een franchise organisatie in de gehandicapten- en ouderenzorg. In 2017 richtte Jeanette van Beek Gezonder Leven Loont op. Een onderneming met de ambitie de samenleving naar gezonder gedrag te bewegen.

  Bij Symphony ZorgAcademie vervult Jeanette van Beek de rol van Programma Manager. Zij is bovendien verantwoordelijk voor de operatie en financiën. Haar klantenservice ervaring, opgedaan in het bedrijfsleven, en haar ambitie een bijdrage te leveren aan verandering in de zorg passen volledig binnen de visie en ambitie van Symphony ZorgAcademie.

  jeanette.vanbeek@symphonyzorgacademie.nl
 • Marlies Anthonisse

  Marlies Anthonisse

  Communicatie, Planning & Organisatie

  Marlies Anthonisse is communicatieadviseur en verzorgt de communicatie, planning en organisatie van Symphony ZorgAcademie leergangen.

  Marlies is oprichter van Toon Communicatie, haar eigen onderneming waarmee zij organisaties helpt met het geven van communicatieadvies, de vertaling naar een plan van aanpak en de uitvoering daarvan. Zij brengt communicatievragen helder in kaart en maak boodschappen begrijpelijk. Marlies zet zich graag in voor organisaties die vanuit een eigentijdse kijk een relevante bijdrage leveren aan een maatschappelijk belang. Marlies Anthonisse is sinds 2015 verbonden aan Symphony ZorgAcademie.

  marlies.anthonisse@symphonyzorgacademie.nl
 • Wilma Scheres

  Wilma Scheres

  Programma Manager

  Wilma Scheres is mede-initiatiefnemer van Symphony ZorgAcademie en ontwikkelde met ruim tien jaar ervaring bij de Thomashuizen het opleidingsprogramma Van Zorgprofessional naar Zorgondernemer. Wilma is GZ-psycholoog en auteur van verschillende boeken over communicatie en gedrag. Zij heeft veel ervaring met psychologisch onderzoek en het vertalen en uitwerken naar de dagelijkse praktijk van de persoon met de verstandelijke beperking.

  Wilma heeft een andere kijk op de gezondheidszorg. Zij brengt innovatie, naast vormgeving van concepten, en begeleidt zorgprofessionals bij veranderprocessen. Wilma is mede-initiatiefnemer van Scheres & Voortman en Zorgtalenten aan Huis. 

  Bij Symphony ZorgAcademie vervult Wilma Scheres de rol van Programma Manager. Bovendien is zij als hoofddocent het inhoudelijke gezicht van het opleidingscentrum. Als ervaren gedragswetenschapper en coach is zij bij uitstek geschikt om de visie en ambitie van Symphony ZorgAcademie te koesteren en verder uit te dragen. 

  wilma.scheres@symphonyzorgacademie.nl