Eerste leergang succesvol afgerond

Anderhalf jaar lang werkten veertien zorgmanagers met veel inzet en enthousiasme aan het leerprogramma 'Van zorgprofessional tot zorgondernemer'. We zijn bijzonder trots op het door hen bereikte resultaat. In maart rondden zij het programma met succes af. Tijdens een feestelijke bijeenkomst ontvingen zij hun certificaat.

Eind 2014 namen Zorggroep Alliade, ASVZ en DeSeizoenen samen met Symphony ZorgAcademie het voortouw. In deze pioniersfase startten zij een leerprogramma voor de eerste groep zorgmanagers. De deelnemers aan het leerprogramma zijn uiterst positief. Zij laten zien dat zorgprofessionals succesvolle zorgondernemers kunnen worden. Ondernemerschap in de zorg is niet langer een utopie, maar wordt werkelijkheid.

Symphony ZorgAcademie wil de hele zorgsector beter, leuker en goedkoper maken. Zodat de sector competitiever, klantgerichter en zakelijker wordt. Wij ondersteunen organisaties bij dat veranderproces. Gemotiveerde zorgprofessionals leiden wij op en maken wij ervan bewust de zorg en aandacht voor hun cliënten of bewoners op een andere manier vorm te geven. Daarmee zijn zij de zorgondernemers van de toekomst; voor én binnen zorginstellingen.

Mail voor informatie naar info@symphonyzorgacademie.nl of bel met Marlies Anthonisse op 06-31949594.